STEAM action K210 ERASMUS PROJEMİZDE POLONYA TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN 3D KALEM EĞİTİM TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK

Bu aktivitemizde öğrencilerin yaratcılıklarını destekleyen, hayal güçlerini kullanarak yaratıcı projeler üretecekleri bir STEAM manyetik setiyle tanıştılar. STEAM Manyetik Kitinin öğrenciler ve öğretmenlere neler sunduğuve faydalarının neler olduğu derslere nasıl entegre edilebileceği hakkında sunumlar ve uygulamalı çalışmalar yapılmıştır. 3D kalem gösterimleri ve örnek projeler oluşturulmuştur.

Aktivite 2 gün 6 saat sürmüştür.

1. Gün: Öğrenciler ve öğretmenler  İnteraktif sunum, padlet ile buz kırma aktivitesi

Manyetik Kit Tanıtımı: STEAM Manyetik, elektronik ve fiziği basit ve eğlenceli bir şekilde deneyimlemenize ve öğrenmenize yardımcı olmak için tasarlanmış bir settir. Bu  kit ile elektrik devrelerini öğrencileri kendileri oluşturmuşlar ve disiplinler arası çalışmayı deneyimlemişlerdir. Örnek Manyetik Kit tasarımlarının oluşturulmuştur.

2. Gün: 3D yazıcı kalemi nedir?

3D kalem deneyimi

Örnekleri: 3D Kalemle Hücre Çizimi Eğitimsel değerlendirme, matematik dersinde kullanımı

Aktiviteye Türkiye, Polonya ve Yunanistandan 67 öğrenci, 22 öğretmen ve 3 okul müdürü katılmıştır.

Aktivite 2 gün 6 saat sürmüştür.

2. Gün: 3D yazıcı kalemi nedir?

3D kalem deneyimi

07-05-2024

16-04-202416-04-202416-04-202416-04-202416-04-202416-04-202416-04-202416-04-2024

Yayın: 16.04.2024 - Güncelleme: 07.05.2024 14:48 - Görüntülenme: 30